۱ فروردین ۱۴۰۵، ۹:۴۸
۰
۰

خبرگزاری «رویترز» نوشت وزارت خزانه‌داری آمریکا روز جمعه مجوزی ۳۰ روزه برای تحویل و فروش نفت خام و فرآورده‌های نفتی با منشأ ایران که روی کشتی‌ها بارگیری شده‌اند، صادر کرده است.

آمریکا فروش نفت با منشا ایران را مجاز کرد

به گزارش ایسنا، خبرگزاری «رویترز» نوشت وزارت خزانه‌داری آمریکا روز جمعه مجوزی ۳۰ روزه برای تحویل و فروش نفت خام و فرآورده‌های نفتی با منشأ ایران که روی کشتی‌ها بارگیری شده‌اند، صادر کرده است.

پیش‌تر «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا با اشاره به احتمال اتخاذ چنین اقدامی گفته بود: «در روزهای آینده، ممکن است تحریم نفت ایران را که حدود ۱۴۰ میلیون بشکه است برداریم.»

این درحالی است که «سامان قدوسی» سخنگوی وزارت نفت با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی (ایکس) نوشته بود: در حال حاضر اساساً ایران نفت خام مانده بر روی آب و مازاد جهت عرضه در سایر بازارهای بین‌المللی ندارد. 

وی افزوده بود: «اظهارنظر وزیر خزانه‌داری آمریکا صرفا با هدف امیدواری دادن به خریداران و کنترل روانی بازار است.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها

بازرگانی